Hjem » Du bedrages vist, Arne

Du bedrages vist, Arne

Indlæg af Jørgen Ganshorn

by Redaktør

Kære Arne, jeg skriver dette åbne brev til dig, da jeg ikke kender din præcise adresse – skriver for at advare dig, for jeg tror, at du bedrages. Jeg har hørt, at du og Mette har stået hinanden ret så nært i mere end et år, og at hun har lovet dig guld og grønne skove.

Jeg har imidlertid også hørt, at det guld, du skulle få, når du kom op i årene, så du kunne få et godt otium, det kommer du selv til at betale. Hvor tror du selv, at pengene skal komme fra? Tror du ikke, at din Mette på et tidspunkt kommer til at sætte indkomstskatten op for at have råd til at give dig lidt ekstra? Men da kommer du jo selv til at betale.

Og selv om Mette vil have bankerne til at betale mere til dig, hvor skal de hente pengene fra? Mon du ikke selv kommer til at betale via højere gebyrer og dårligere renter?

Skulle dette ikke være slemt nok for dig i dit forhold til din Mette, er jeg også blevet klar over, at hun nok står i et endnu mere tæt forhold til andre, bl.a. Schmidt-Krammt på Strandvejen, Andersen i Hornbæk og Juhl-Eriksen i Aarhus midtby. De har ikke alene fået lov til at bo gratis i flere år på deres parceller, for selv om de selvfølgelig skal betale skatter og afgifter, så er deres henholdsvis huse og ejerlejligheder blevet meget mere værd end dét, de har skullet betale; men Mette giver dem lov til at beholde fortjeneste, når de har solgt deres billigt købte ejendom til en utrolig god pris.

 Arne, jeg synes, du skulle tage en alvorlig snak med din Mette om dette misforhold…
Forfatter

Arne, jeg synes, du skulle tage en alvorlig snak med din Mette om dette misforhold, prøv f.eks. at snakke med hende om at inddrage de store prisstigninger på grundene, så både du og dine kollegaer, ja, vi alle, får del i den værdistigning, vi alle har bidraget med til gennem samfundsudviklingen, for som jeg ser det, så bedrages du med det, du har fået lovet!


Denne lille advarsel fra din ven Jørgen

Jørgen Ganshorn,
Fønsskovvej 38,
5580 Nørre Aaby.

Se også