Persondatapolitik

Hjem » Persondatapolitik

Opbevaring af personlige oplysninger

Retsforbundet opbevarer persondata i overensstemmelse med EU’s Persondataforordning og dansk persondatalovgivning

Vi opbevarer kun almindelige og nødvendige persondata for medlemmer samt personer, der er registrerede som interesserede i modtagelse af vores udgivelser.                                                                                                                                Dette vil sige navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt eventuelle tillidshverv og ligeledes oversigt over kontingentindbetalinger. Eventuelt andre oplysninger er kun ved udtrykkeligt samtykke fra medlemmer og abonnenter. Oplysningerne gemmes kun så længe vedkommende er medlem eller registeret som ”interesseret”. 

Oplysningerne anvendes kun til foreningsrelaterede ting, herunder til kommunikation med lokalgrupper. Medlemmer med tillidshverv vil dog kunne offentliggøres med kontaktoplysninger på hjemmeside, i nyhedsbreve og andre publikationer mv.

Vi opbevarer oplysninger om vores medlemmer og interesserede på en separat fysisk disk. 

Vi gør desuden opmærksom på, at markedsføringsloven har en særlig undtagelse vedr. politisk materiale, som frit kan udsendes uden forudgående tilladelse. Alligevel vil vi pr. kulance slette enhver, som modtager vort materiale; men ønsker det frabedt fremover. 
Afmelding sker til Thorkil Sohn, Bildtsvej 26, 6950 Ringkøbing. Mail: retsforbundet@mail.dk